Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Scyllan Huoltomaalaus & Lakkaus

Scylla Emman Huoltomaalaus & lakkaus


 

Omistaja on viemässä Emman Vene 2017 näyttelyyn ja pyysi josko tehtäis veneelle kevyt hionta ja huoltomaalaus & lakkaus.
No tottahan se käy.

Maalaushommat alotettiin rasaamalla hilseilevät kylkimaalit. Alta löytykin mörrimöykkyjä. Yhdessä paikassa epoksikorjaus jonka alta tuli vanhaa maalia johon uusi maali ei alkuunkaan tarttunut.

Ja toisaalla sitten ihan suora laho.

   No tällaset oli tietysti paluu lähtöruutuun kortteja. Laho kaapastiin pois ja korjattiin osittaisella laudanvaihdolla.
Ja epoksitöhniä hiottiin niin paljon että saatiin sitä vanhaa maalia mahdollisimman paljon pois.    No paluu lähtöruutuun tuli kierrettyäja aloitettiin uudestaan ruffin katon silittelyllä ja maalaamisella.     Sinne saatiinkin hiukan Blingiä.
Seuraavaks hiottiin kaikki ruffin lakkapinnat, sitlooda ja parraslaudat jotka kaikki sai pari kerrosta lakkaa.      Sitten päästiinkin taas kylkien kimppuun.Aika paljon sielä oli epätasaisuuksia ja paljon jäikin kun ei ollut tarkoitus puulle hioa. Mutta ihan nätti pinta muuten.   Sitten olikin vuorossa vesilinjan oikaisu.
Vanhan perusteella mutta koitettiin saada hiukan suorempi aikaseks.Oisko se vesilinja nyt about symmetrinen.Pohjamaalin viimeistelyjen jälkeen Emman huoltomaalaus olikin sitten tehty.Mars Matkaan.

Free Joomla! template by L.THEME