Powered by Spearhead Software Labs Joomla Facebook Like Button

Puuveneenhoito ja Venesähkö kurssit

  • Olen vetänyt hoitokursseja esimerkiksi
    Suomenlahden Puuveneilijöille.
  • Tarviiko teidän porukka preppausta ?
  • Tarvittaessa järjestämme myös käytännönkurssin 3-6 henkilön pienryhmille tiloissamme

 

Saatua palautetta kevään 2017  kurssista:
"Kurssi antoi sulatettavan määrän puuvenetietoutta ja oikeaa asennetta, muonitus oli asiallinen ja riittävä."

"Hyvä kokonaisuus kaikkiaan. Kurssi oli yleissivistävä puuveneasioista monessa suhteessa. Osa omista ennakkokäsityksistä vahvistui ja osa kumoutui. Kiitokset kurssin järjestäjille. Erikseen kiitokset Aleksille erittäin asiantuntevista, ajatuksia herättävistä  ja selkeistä luennoista."

"Oli kiinnostavaa myös nähdä, että ongelmat ovat yhteisiä kaikille puuveneen omistajille. Kurssilta sain vahvistuksen sille, että lähes kaikkiin ongelmiin löytyy ratkaisu ja puuvene kannattaa pitää, jos sen omistaa."

"Oli mielenkiintoista kuunnella luennonpitäjää, joka todella tiesi mistä puhuu."

"Kiitos erittäin hyvästä ja hyödyllisestä kurssista. Kouluarvosanaksi annan kiitettävän. Itselle erityisen kiinnostavia olivat kaikki huoltoon ja ylläpitöön liittyvät aiheet. Korjauksia en toivottavasti ihan ensimmäisenä parina puuveneilyvuotenani joudu kovin paljon tekemään. Aleksin tapa esittää asiat oli rautaa. Asiantunteva ja uskottava. Silti rento ja hauskakin."

"Kurssi onnistui mielestäni loistavasti. Se oli erittäin monipuolinen ja mielenkiintoinen, ruoka oli hyvää, sopivan pituinen ja taatusti hintansa väärti. Ainut ikävä asia oli se, että istuimet olivat todella huonot."

 

Jos et pääse paikalle kursseille niin vaihtoehtona on tuottamamme DVD.

Puuveneen Hoito DVD Nyt Saatavilla.Lue lisää tästä ensimmäisestä suomenkielisestä puuveneen hoito DVD:stä. DVD Perustuu suosittuun puuveneen hoito kurssiin.

Free Joomla! template by L.THEME